Deurintercom systemen

Buijs Elektrotechniek Velserbroek levert, onderhoud en installeert intercom systemen van het Spaanse merk Golmar.  Golmar is een Spaanse intercom fabrikant met het hoofdkantoor gevestigd in Cornellà de Llobregat een gemeente in de Spaanse regio Catalonië, in de provincie Barcelona. Golmar is opgericht in 1954 en maakt deel uit van de Italiaanse Urmet groep. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw oude Golmar deurbel intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. 

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf, Buijs Elektrotechniek neemt bij vervanging van uw Golmar intercomsysteem het volledige traject uit handen. Wilt u uw bestaande intercom vervangen? Of wilt u een heel nieuw systeem aan laten leggen? Buijs Elektrotechniek Velserbroek is de installateur om uw project te realiseren.

Golmar video intercom

Golmar installateur

Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen van Golmar. Het vakkundig vervangen van een Golmar Shiner 90 systeem of een Golmar spreek/luister systeem door een Golmar camera spreek/luister systeem kent voor ons geen problemen. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met installatie, reparatie en vervanging van Golmar systemen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Golmar deurintercom

Systeem op maat

De door ons geleverd Golmar intercom en deurvideo systemen zijn uitermate geschikt als vervanging voor de huidige (video)intercom installatie en zijn snel een eenvoudig aan te leggen. Het (camera)spreek/luister paneel kan vaak in het bestaande bellenbord of achter het bestaande gatenpatroon verwerkt worden. Is die mogelijkheid er niet dan kan er altijd een paneel op maat gemaakt worden, indien gewenst in aluminium, RVS of messing.

Golmar intercom systemen

Meer info?

Voor alles een oplossing. Of u nu in een bestaand complex een deurintercom systeem wilt plaatsen, voor een renovatieproject vervanging van het bestaande systeem nodig heeft of een geheel nieuw pand wilt voorzien van moderne deurcommunicatie. De mogelijkheden zijn eindloos. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Bel of mail naar Buijs Elektrotechniek Velserbroek. We beantwoorden uw vragen graag.