SMA omvormers

Over SMA

De eerste SMA omvormer werd reeds verkocht in Nederland in de jaren ’90. Sinds 2009 is SMA Benelux gevestigd in Mechelen (België). Van daaruit ondersteunt de servicedienst alle Beneluxklanten. In de Benelux staat de teller intussen reeds op meer dan 350.000 verkochte omvormers. 


Sma solar academy

SMA draagt ‘kennis delen’ hoog in het vaandel. Installatieplanning, het volledige omvormerassortiment, de SMA communicatie-oplossingen, ... , tijdens de opleidingen van SMA vergaren de installateurs alle nodige kennis. Trends, nieuwe ontwikkelingen, actuele thema’s en nieuws uit de sector komen aan bod. Deskundig en praktijkgericht, zodat installateurs in een dynamische omgeving als de PV-sector ook op lange termijn succesvol zijn.


Buijs en SMA

Buijs Elektrotechniek heeft op de hier boven genoemde SMA Solar Academy diverse trainingen doorlopen en is hierdoor de aangewezen partij om modificaties, service en onderhoud uit te voeren aan SMA omvormers. En als er dan onverhoopt toch een storing optreedt in een SMA omvormer zorgt Buijs Elektrotechniek ervoor dat het systeem binnen afzienbare tijd weer operationeel is.