Solar Edge omvormers

Over Solar Edge

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. 

Sinds haar beursgang op de NASDAQ in 2015 vertoont SolarEdge continu een aanzienlijke groei in omzet en brutomarge. SolarEdge ontwikkelt smart energy oplossingen en richt zich op een groot aantal segmenten van de energiemarkt door middel van haar gediversifieerde productaanbod, waaronder residentiële en commerciële PV-oplossingen, energieopslag en back-up, het opladen van elektrische auto’s, smart energy voor thuisgebruik, netwerkservices en virtuele elektriciteitscentrales en onderbrekingsvrije voedingen (UPS).


Solar Edge Trainingen

Vanuit de Nederlandse vestiging verzorgt Solar Edge trainingen voor installateurs., de basistraining en de Advanced training. Ook zijn er regelmatig webinars waar alle ins & outs van Solar Edge worden behandeld. De service van Solar Edge staat hierdoor op een hoog nivo.


Buijs en solar edge

Buijs Elektrotechniek heeft de hier boven genoemde trainingen doorlopen en is hierdoor de aangewezen partij om modificaties, service en onderhoud uit te voeren aan Solar Edge omvormers. En als er dan onverhoopt toch een storing optreedt in een Solar Edge omvormer zorgt Buijs Elektrotechniek ervoor dat het systeem binnen afzienbare tijd weer operationeel is.